Ohjeita


Asennus


Kyseisten arkkien/teippien asennus ei ole hankalaa. Pinta, johon kalvo asennetaan, pitää puhdistaa huolellisesti milloin liima tarttuu todella voimakkaasti kiinni kohtaan, johon se on asetettu. Reunat on hyvä viimeistellä mattopuukolla, kirurgin veitsellä tai saksilla. Jyrkempiin kulmiin asennusta helpottaa, jos kalvoa/teippiä lämmittää hiukan, jolloin kalvosta/teipistä tulee helpommin käsiteltävä. Lämmittämiseen soveltuu joko kuumailmapuhallin tai hiustenkuivaaja.

Yleistä värikalvoista:


Värikalvot ovat tarkoitettu läpinäkyvien pintojen, kuten lasin ja muovin päällystämiseen. Ne suojaavat pintaa iskuilta ja lialta. Kalvot ovat TÄYSIN vedenkestäviä ja ne kestävät (oikein asennettuina) esim. auton pikapesut. Paketissa sinulle tulevat kalvot ovat tuplasuojattuja(paitsi smoke-musta) ja parhaan tuloksen säilyttämiseksi etuosan suojakalvoa suositellaan pitämään paikoillaan niin kauan kunnes kalvo on asennettu haluamaan paikkaan.

Kalvot soveltuu hyvin esimerkiksi autoihin, veneisiin, moottoripyöriin ja myös kotiin esim. lasikaappeihin, lasipöytiin jne.

Huom. Näiden asennuksessa voi apuna käyttää saippuavettä, mutta suosittelemme normaalia asennusta, sillä kaiken saippuaveden pois saanti saattaa olla hankalaa ilman kunnon välineitä.


Yleistä vinyyliarkeista:


Väri/kuvio vinyyli arkit ovat tarkoitettu kaikenlaisten ja kaiken mallisten pintojen päällystämiseen. Kalvot ovat tarkoitettu sisä- sekä ulkokäyttöön. Ne kestää erinomaisesti säävaihtelut, pikapesut jne. Kyseiset kalvot ovat erinomainen tapa päällystää pintoja maalauksen sijaan ja esimerkiksi auton tai moottoripyörän ulkopuolen päällystää vain murto-osalla maalauksen hinnasta. Arkeilla voi päällystää melkein mitä vain, hyviä esimerkkejä ovat esimerkiksi autojen sisä- ja ulko-osat, moottoripyörän osat, vanteet, kännykät, tabletit, tietokoneet, pelikonsolit jne. Arkit toimivat myös todella hyvänä ja tyylikkäänä suojana kaikenlaisissa pinnoissa. Irrotettaessa kalvoista ei jää minkäänlaista jälkeä/liimapintaa kohtaan, jossa se on ollut kiinni. Nyt monipuolisen valikoiman takia on mahdollista päällystää monilla eri väreillä ja kuvioilla. ”Brushed metal” värit sekä hiilikuitu arkit ovat ns. 3D-mallia, joten ulkopinta ei ole tasainen vaan hieman epätasainen mikä on aidomman hiilikuidun tai harjatun metallin tuntuinen. Kalvolla on jo useita tyytyväisiä käyttäjiä ympäri maailmaa, joten nyt on sinunkin aika unohtaa maalaus ja kokeilla teippausta!

Mikäli, jotain tuotetta ei ole varastossa suoraan niin minimitilaus kyseiselle värille on 2m x 1.52m, toimitusaika vaihtelee 5-14 työpäivän välillä. info@tapeit.fi
puh. 040 326 9059